Musiikin valoa marraskuulle -konsertti Pyhäjärvellä ja muut tapahtumat

 Kategoria Ajankohtaista, Yleinen

Marras- ja joulukuussa musiikkiopistolla järjestetään kasapäin mielenkiintoisia konsertteja ja marrasklubeja eri paikkakunnalla. Ensimmäinen konsertti järjestetään jo ensi viikon keskiviikkona Pyhäjärven seurakuntatalossa klo 18, tilaisuuteen on vapaa pääsy!

Ensi viikolla musiikkiopistolla järjestetään myös valtakunnallinen yhteissoittotapahtuma Palje+ Nivalan Saalastin salissa. Tapahtuma on nähtävillä myös livenä PaikallisTV:n sivuilla! Tapahtumaa voi seurata myös Palje+:n omalta instagram-tililtä paljeplus.

Konsertit ja tapahtumat ovat näkyvillä muun muassa etusivulla Tapahtumat-otsikon alapuolella. Tervetuloa lämpimästi kaikkiin konsertteihin kuuntelemaan lahjakkaiden oppilaiden soittoa ja laulua!