Loppusyksyn ja alkutalven katsaus

 Kategoria Ajankohtaista, Tiedotteet, Yleinen

Syysloman jälkeen musiikkiopistolla on nostettu uusi vaihde silmään. Marraskuun alusta asti on joka paikkakunnalla pohdittu muun muassa harjoituskonsertteja esimerkiksi luokkakonserttien muodossa. Osalla on ollut jo alkusyksystä asti tähtäimenä itsenäisyyspäivän kauniit isänmaalliset konsertit ja syksyn päättävät talvi- ja joulukonsertit. Oppilaat ovat esiintyneet pitkin syksyä erilaisissa tapahtumissa menestyksekkäästi.

Palje+

Marraskuun viimeisenä viikonloppuna pidimme yhdeksännen Palje+ tapahtuman, joka myös esitettiin livenä PaikallisTV:ssä. Tapahtuma on Jokilaaksojen musiikkiopiston järjestämä yhteissoittokatselmus, johon tänä vuonna osallistui noin sata taitavaa soittajaa ja laulajaa. Raadissa tänä vuonna oli Mikko Malin, Timo Hannula ja JMO:n oma Mari Kaasinen. Tapahtuma oli hyväntuulinen ja muusikot pääsivät tapaamaan toisiaan ja kuuntelemaan laadukasta yhteissoiton juhlaa! 

Konsertit

Loppusyksyn ja alkutalven aikana olemme saaneet kuunnella jokaisella paikkakunnalla lahjakkaiden oppilaiden musisointia konserteissa ja klubeilla. Kiitos jokaiselle esiintyjälle, opettajalle ja huoltojoukoille, yleisöä unohtamatta! 

Aloitimme marraskuussa marrasklubeilla, luokkakonserteilla ja muilla tärkeillä esiintymisillä ja joulukuussa pidettiin monia konsertteja. Joka ikisessä esiintymistilaisuudessa esiintyjät loistivat taitoa, lahjakkuutta ja musiikin iloa!

 

Suuri kiitos huoltajille

Musiikkiopiston toiminnan yksi merkittävä tekijä on oppilaiden huoltajat, jotka tuovat oppilaat soittotuntien lisäksi muhatunneille, sävellystunneille ja yhteismusisointitunneille muita tärkeitä aineita unohtamatta.  Musiikkiopisto jää joululomalle 15.12. ja jatkamme musiikin opiskelua taas tammikuussa 8.1.

 

 Ihanaa joulun aikaa kaikille!