Haemme sivutoimista tuntiopettajaa (Viulu)

 Kategoria Ajankohtaista, Avoimet työpaikat, Tiedotteet, Yleinen

Jokilaaksojen musiikkiopisto etsii sivutoimista tuntiopettajaa. Hakijalta edellytetään valmiuksia toimia viulunsoitonopettajana. Hakijan eduksi katsotaan, että hän hallitsee useamman kuin yhden instrumentin ja hän haluaa opettaa useampaa ainekokonaisuutta. Lisäksi kokemus erilaisten valmennus- ja karuselliryhmien sekä musiikin hahmotusaineiden opettajana toimimisesta katsotaan hakijan eduksi.

Menestyksekäs onnistuminen tehtävässä edellyttää hyviä ryhmähallintataitoja ja erinomaisia valmiuksia oman soittimensa opetuksessa sekä ryhmä- että yksityistunneilla.

Edellytämme valitulta henkilöltä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, alan työkokemusta, oppilaslähtöistä pedagogiikkaa ja hyvä valmiuksia toimia koko työyhteisön ja kollegion jäsenenä. Tarjoamme kehittyvän työyhteisön ja hyvät opetustilat sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtään.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n ja kelpoisuusehdot asetuksen 1998/986 mukaisesti.

Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa tehtävän aloittamisesta esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävään valitulla tulee olla käytössä oma auto, koska työtehtävät voivat sijoittua kuntayhtymän eri paikkakunnille. Ensisijaisesti työtehtävät sijoittuvat Pyhäjärvelle.

Tehtävä alkaa 13.8.2024 tai sopimuksen mukaan. Virkasuhde on voimassa määräajan, kunnes virkasuhde täytetään vakinaisesti ja ko. virkasuhteeseen valittu henkilö aloittaa virantoimituksen, kuitenkin enintään 31.5.2025 saakka.

Määräaikaisuuden peruste: avoinna olevaan virkasuhteeseen ottaminen määräajaksi ja tehtävän luonne.

Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Hakuaika: Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedusteluihin vastaa rehtori Heidi Veikkola, 0400-794723 tai heidi.veikkola@jmo.fi.

Täytä hakemus alla olevasta linkistä:

https://www.vismasignforms.com/form/664c4f86-1da5-42a6-a5b4-0b774b180335