Avoin hakemus, opetustehtävät

 Kategoria Avoimet työpaikat

Oletko kiinnostunut työskentelemään Jokilaaksojen musiikkiopistossa? Tarjoamme loistavan työyhteisön ja hyvät opetustilat. Vuonna 2023 tehdyssä henkilöstökyselyssä 100% henkilöstöstä suosittelee JMO:ta työpaikkana!

Jätä meille avoin hakemuksesi ja kerro hakemuksessasi, millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut sekä omasta osaamisestasi. Jättämällä avoimen hakemuksen ilmaiset kiinnostuksestasi työskennellä meillä.

Meillä tulee aika ajoin tarjolle eripituisia määräaikaisia sijaisuuksia ja mahdollisesti myös muuta keikkatyötä musiikin ammattilaisille ja alan opiskelijoille. Mikäli et löytänyt sinulle sopivaa työpaikkaa avoimista työpaikoista, jätä avoin hakemus ja kerro, millaista työtä etsit.  Jos sopivia työtehtäviä tulee tarjolle, olemme sinuun yhteydessä.

Avoin hakemus ei automaattisesti siirry avoimiin rekrytointeihin, joista on julkaistu oma työpaikkailmoitus. Hae paikkaa kyseisen työpaikkailmoituksen yhteydessä olevalla hakulomakkeella.

Tiedusteluihin vastaa rehtori Heidi Veikkola, 0400-794723 tai heidi.veikkola@jmo.fi. Voit lähettää Heidille myös turvapostia osoitteessa https://jmo.fi/yhteystiedot/

Täytä avoin hakemus alla olevasta linkistä:

https://www.vismasignforms.com/form/7013083c-e141-4c56-a9d8-2827e52e0b89