Teosto-palkinto Sanna Ahvenjärvelle ja Tapio Lappalaiselle!

 Kategoria Tiedotteet, Yleinen

JMO:n sävellyksen ja musiikin hahmotusaineiden lehtori Sanna Ahvenjärvi ja musiikin hahmotusaineiden ja musiikkiteknologian opettaja Tapio Lappalainen voittivat vuoden 2023 Teosto-palkinon yhteissävellyksellä Water! Palkinto jaettiin myös Mikko Sarvanteelle ja Helmi Kajasteelle ja työryhmälle.

Suuret onnittelut voittajille!🎶

Kuva Jussi Helttunen

”Teosto-palkinnon tarkoituksena on antaa vuosittain tunnustusta rohkeille, omaperäisille ja innovatiivisille sävelteoksille tai sävelteoskokonaisuuksille. Teokset voivat edustaa mitä tahansa musiikin lajia. Teosto haluaa myös tukea palkinnolla musiikkilajien moninaisuutta ja nostaa musiikin tekijöiden työn yhteiskunnallista arvostusta.  Vuodesta 2003 lähtien jaettu Teosto-palkinto on yksi Pohjoismaiden suurimpia taidepalkintoja, joka jaettiin nyt 18. kerran.”

Lue koko juttu Teoston sivulta alla olevasta linkistä
https://www.teosto.fi/teosto-palkinto-mikko-sarvanteen-draama-helmin-seka-sanna-ahvenjarven-ja-tapio-lappalaisen-savelteoksille/?fbclid=IwAR2DqsOrL9xbOCQnDnLDqFakA1avo1gvm0h_vTmK4SJuJwmB2Q_hqHyXJyk