Vuoden Pinna 2023 -palkinto Mari Kaasinen-Annanperälle!

 Kategoria Ajankohtaista, Tiedotteet, Yleinen

Suomen Puhallinorkesteriliitto jakaa kerran vuodessa Pinna-tunnustuspalkinnon. Tänä vuonna palkinnon on saanut Jokilaaksojen musiikkiopiston vaskiensoitonopettaja ja apulaisrehtori Mari Kaasinen-Annanperä!

Palkinnon tarkoituksena on korostaa koulutuksellisen ja alueellisen puhallinorkesteriharrastuksen merkitystä maamme kulttuurielämälle. Palkinto myönnetään harrastemusiikin parissa työskentelevälle orkesterinjohtajalle, joka palkinnon saadessaan toimii aktiivisesti orkesterintyön parissa. Suomen Puhallinorkesteriliitto kiittää tunnustuspalkinnolla pitkäjänteisestä työstä, jolla on ollut vaikutusta puhallinmusiikin arvostukseen ja joka ulottuu koko Suomen musiikkielämään.

Lue koko juttu Suomen Puhallinorkesteriliiton sivuilta allaolevasta linkistä:

https://www.spolli.com/content/2023-vuoden-pinna-mari-kaasinen-annanper%C3%A4