Nivalan Kiksi

 Kategoria Ajankohtaista, Tiedotteet, Yleinen

Lauantaina 25.3.2023 järjestetään kolmas valtakunnallinen seitsikkokatselmus Nivalan Kiksi. Tapahtumapaikkana on Kyösti Kallion koulu. Mukana on useita kokoonpanoja läheltä ja vähän kauempaakin ja luvassa on musiikkia laidasta laitaan. Ohjelmassa on myös yksi kantaesitys. Katselmus alkaa klo 12 ja jatkuu aina n. klo 16 saakka.

Tapahtuman päätteeksi pääsemme nauttimaan Lapin sotilassoittokunnan seitsikon musisoinnista “Säihkyvä seitsikko”-konsertissa klo 18. Paikan päällä on kahvio ja sekä katselmukseen että konserttiin on vapaa pääsy.

Lämpimästi tervetuloa!

Pienen varaslähdön tapahtumaan tunnelmaan tarjoaa vaskiseitsikko Cono, kun se esiintyy kahdessa tilauskonsertissa Nivalan koulujen 5.-6.-luokkalaisille perjantaina 24.3.2023.