Olli Auterisen stipendirahasto

 Kategoria Ajankohtaista, Tiedotteet

Olli Auterisen stipendirahasto on myöntänyt 2500€ alueemme kolmelle musiikkiopistolle: Ylivieskan seudun musiikkiopistolle, Raahen musiikkiopistolle ja Jokilaaksojen musiikkiopiston kuntayhtymälle. Stipendin myöntämisperusteina olivat klassisen musiikin harrastus, hankalat matkat tunneille ja harjoituksiin sekä sosioekonomiset tekijät. Stipendien oppilaskohtaisia summia tai yksittäisten hakijoiden hakemusperusteluja ei julkisteta. Stipendien saajiin ollaan yhteydessä Ylivieskan seudun musiikkiopiston toimesta, joka organisoi rahaliikenteen ja arkistoi hakemukset.

Jokilaaksojen musiikkiopiston kuntayhtymästä Olli Auterisen rahaston stipendit myönnettiin seuraaville hakijoille:

Arvola Elsa
Finnilä Elise
Heikkinen Silja
Lapinoja Joanna
Ohtamaa Vieno Matleena
Rautio Katariina
Saukko Irene
Saukko Veera
Suonvieri Hanna
Suonvieri Henna
Suonvieri Heini

Jokilaaksojen Musiikkiopisto ky kiittää Olli Auterisen stipendirahastoa myönnetyistä stipendeistä ja toivottaa hakijoille menestystä harrastuksessaan.