Nivalan Kiksaus, ohjeita ilmoittautujalle

 Kategoria Ajankohtaista

26.3.2022 järjestettävään valtakunnalliseen Nivalan Kiksaus-seitsikkotapahtumaan ilmoittaudutaan 4.3.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen nivalankiksaus@jmo.fi. Ilmoittautumisessa mainitaan seitsikon nimi,yhteyshenkilö sekä yhteystiedot(puhelinnumero,sähköpostiosoite),soittajat ja soittimet sekä ruokailua varten soittajien mahdolliset allergiat/erityisruokavaliot.Katselmuksessa esitettävät kappaleet tulee myös ilmoittaa esitysjärjestyksessä jo ilmoittautumisen yhteydessä. Katselmuksen käsiohjelmaa varten olisi hyvä olla myös pieni esittely yhtyeestä.

Järjestäjän puolesta on esityspaikalla tarvittaessa käytettävissä rumpusetti sekä perusäänentoisto.Mikäli niitä tarvitaan,on ilmoittautumisen yhteydessä mainittava tarkemmin mitä kalustoa tarvitaan.Esiintymistilanteessa tapahtuvan roudauksen sujuvoittamiseksi toivoisimme,että toimittaisiin ilmoittautumisen yhteydessä myös lavakartan istumajärjestyksestänne.

Lisätietoja saa tapahtuman tuottajalta
mari.kaasinen-annanpera@jmo.fi tai puh.040-187 2371