Kansi auki! – Jokilaaksojen musiikkiopiston pianotapahtuma

 Kategoria Tiedotteet, Yleinen

Ensimmäinen Jokilaaksojen musiikkiopiston pianotapahtuma järjestetään 3.-7.5.2021. Mukaan kutsutaan kaikki musiikkiopiston kuudessa eri toimipisteessä pianoa tai harmonia opiskelevat lapset ja nuoret. Koronarajoitusten vuoksi ensimmäinen pianotapahtuma järjestetään katselmuksena videoiden välityksellä. Vapaavalintaisen soitettavan ohjelmiston kesto on 6. luokkalaisilla tai sitä nuoremmilla soittajille enintään 5 minuuttia ja 7. luokkalaisilla tai sitä vanhemmilla soittajilla enintään 10 minuuttia. Yksikin kappale riittää osallistumiseen! Videoinnit tapahtumaan järjestetään paikkakuntakohtaisesti seuraavan aikataulun mukaan:

Ma 3.5. Haapajärvi
Ti 4.5. Kärsämäki ja Pyhäjärvi
Ke 5.5. Nivala
To 6.5. Oulainen (ja Merijärvi)
Pe 7.5. Haapavesi

Oppilaat kutsutaan videointeihin pienryhmissä ajankohtaiset koronarajoitukset huomioon ottaen. Osallistujien on mahdollista saada kannustavaa palautetta ammattilaiskuuntelijoilta, joita tapahtumassa ovat JMO:n piano-opettajien lisäksi Niklas Pokki Sibelius-Akatemiasta sekä Karla Suvanto Porin Palmgren-konservatoriosta. 

Viikko on pianonsoiton- ja harmoninsoiton opiskelijoille projektiviikko, jolloin pianotapahtumaan osallistuminen korvaa sen viikon soittotunnin. Pianotapahtumaan kuuluu pienryhmävideoinnin lisäksi palautteen läpikäyminen oman opettajan kanssa, tunnetaitoihin painottuva itsearviointi ja kuuntelutehtävä. Lisätietoja tapahtumasta voit kysellä omalta piano-opettajalta.

 

Iloista kevään jatkoa! Nähdään pianomusiikin parissa toukokuussa!