Tiedote koronaviruksesta 1.12.2020

 Kategoria Tiedotteet

1.12.2020 Tiedote koronaviruksesta ja sen leviämisen hillitsemisestä

Pohjois-Pohjanmaan alueellinen koordinaatioryhmän mukaan Pohjois-Pohjanmaa on siirtynyt epidemian leviämisvaiheeseen. Koronatartuntojen määrä Pohjois-Pohjanmaalla on lisääntynyt merkittävästi edeltävän viikon aikana.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto kieltää kaikki yli kymmenen henkilön sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset. Musiikkiopistossa yli 10:n hengen kokoonpanoja tai muita tapaamisia/kokoontumisia ei lähtökohtaisesti ole järjestetty syyslukukauden aikana. On tärkeää, että seuraamme edellä mainittuja suosituksista ja tätä kautta huolehdimme toisistamme.

Tiukentuneiden koronarajoitusten vuoksi pyydämme, että lasta musiikkiopistoon tuodessa ja hakiessa, vanhemmat saattavat lapsensa ulko-ovelle, jolloin turvavälit voidaan pitää paremmin yllä sisätiloissa. Muskariryhmät, joissa huoltaja on lapsen mukana opetustunnilla, järjestetään vuoden 2020 loppuun saakka etäopetuksena. Yksityisopetusta voidaan tarvittaessa tai perheen pyynnöstä järjestää myös etänä, josta sovitaan opettajan kanssa erikseen.

THL:n antamien ohjeiden perusteella:

  1. Älä tule sairaana musikkiopistolle!
  2. Pese kätesi ennen soitto-/laulutunnin alkua ja sen päätteeksi, ja käytä käsidesiä
  3. Yski ja aivasta oikein, ohjeet THL:n sivulla ja Covid-19 välilehdellä.
  4. Käytä maskia suositusten mukaan.

Pyrimme kaikin keinoin ennaltaehkäisemään koronavirustartuntojen leviämisen. Päivitämme viranomaisohjeita tarpeen mukaan ja reagoimme myös itsenäisesti tarvittaviin muutoksiin.

Korostamme kaikkien henkilökohtaista vastuuntuntoa!