Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua jmo.fi ja se on päivitetty 31.08.2023. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut Joki-ICT 31.08.2023.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Digipalvelun ei-saavutettava sisältö

Kuvien vaihtoehtoinen kuvaus puuttuu osasta kuvia. Kuvaukset lisätään kuvien vaihdon yhteydessä.

Sivustolla voi olla liitetiedostoja (pdf) jotka eivät ole täysin saavutettavia. Jos tarvitset jonkin tiedostoista saavutettavassa muodossa, lähetä sähköpostia ja me luomme sinulle saavutettavan tiedoston. Muilta osin päivitämme tiedostot viimeistään, kun niitä päivitetään.

Sävellysopinnot ja Harmonikka -videot ovat ilman tekstitystä.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Palautetta voi antaa Lähettämällä sähköpostia , tai soittamalla 040-834 1721.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
https://www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000