Päätoiminen pianonsoiton tuntiopettajan sijaisuus

 Kategoria Avoimet työpaikat, Tiedotteet

Jokilaaksojen Musiikkiopiston kuntayhtymä hakee päätoimista pianonsoitonopettajan sijaista ajalle 16.8.2021 – 27.5.2022. Edellytämme valitulta henkilöltä hyviä vuorovaikutustaitoja, alan työkokemusta, oppilaslähtöistä pedagogiikkaa ja hyvä valmiuksia toimia koko työyhteisön ja kollegion jäsenenä. Tarjoamme kehittyvän työyhteisön ja hyvät opetustilat sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtään.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n ja kelpoisuusehdot asetuksen 1998/986 mukaisesti. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä lain 502/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Hakemuksen tulee olla perillä 16.6.2021 klo 15:00 mennessä.

Osa hakijoista voidaan kutsua haastatteluun ja/tai opetusnäytteeseen, joka järjestetään myöhemmin ilmoitettavana aikana.

Tiedusteluihin vastaa rehtori Heidi Veikkola, 0400-794723 tai heidi.veikkola@jmo.fi.

 

Tehtävä on haettavissa VAIN Kuntarekryn kautta. Täytä hakemus osoitteessa:
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/paatoiminen-pianonsoiton-tuntiopettajan-sijaisuus-367733/