Haemme toimistoassistenttia kuntayhtymään

 Kategoria Avoimet työpaikat, Tiedotteet

Jokilaaksojen Musiikkiopiston kuntayhtymä hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osa-aikaista (n.80%) toimisto- ja hallintotyön ammattilaista!

Etsimme monipuolista alansa osaajaa, jolla on positiivinen asenne taidealan oppilaitoksen työtehtäviin. Tehtävän hoitaminen vaatii oma-aloitteisuutta, hyvää paineensieto- ja organisointikykyä, vastuun ottamista, positiivista asennetta sekä halua kehittää musiikkiopistoa omalla työllään.Työtehtäväsi sisältävät monipuolisia ja laaja-alaisia kokonaisuuksia, kuten

• henkilöstö- ja palkkahallinnon tehtäviä
• yleisiä hallinnollisia ja avustavia taloushallinon tehtäviä
• verkkosivujen päivittäminen ja ylläpito
• työyhteisön sisäistä asiakaspalvelua
• asiakirjahallinto ja arkistointi

Toivomme sinulta soveltuvaa korkeakoulu- tai ammatillista tutkintoa tai työkokemuksella hankittua tarvittavaa tietotaitoa sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Luemme eduksi kokemuksen henkilöstö-, talous- ja hallinnon tehtävistä sekä ymmärrystä ja halua kehittää digitaalisia toimintoja. Omaat hyvät järjestelmätekniset taidot ja käytät mielelläsi erilaisia järjestelmiä työsi tukena. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, vaan tärkeämpää on innokas asenne oppia uutta sekä kyky tarttua toimeen oma-aloitteisesti. Tarkkuus ja huolellisuus ovat työssämme erittäin tärkeitä piirteitä, joita odotamme myös sinulta.

Käytettäviä ohjelmia ovat mm. Visma Fivaldi ja Expense, Sympa HR, Eepos, WordPress, Google G suite ja Ms Office -ohjelmat.

Tarjoamme hyvän ja kehittyvän työyhteisön sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun. Etätyömahdollisuus on meillä arkea nyt ja jatkossa, josta voidaan sopia myös kanssasi.

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Oman auton käytön mahdollisuus katsotaan eduksi.

Hakemuksen tulee olla perillä 16.6.2021 klo 15:00 mennessä. Tehtävä tulee ottaa vastaan 16.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Osa hakijoista voidaan kutsua haastatteluun, joka järjestetään 23.6.2021.

Tehtävä on haettavissa VAIN Kuntarekryn kautta. Täytä hakemus osoitteessa:
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/haemme-toimistoassistenttia-kuntayhtymaan-367726/